Bahri Ergenç İlkokulu
BADİŞAN MAH. 574 SK. NO 26 İÇ KAPI NO 1 PATNOS / AĞRI

VİZYON

İstiyoruz ki Öğrencilerimiz ve çalışanlarımız Bahri Ergenç İlkokulunda bulunmakla gurur duysun. Bahri Ergenç İlkokulunda olmak bir ayrıcalık olsun. Yetiştirdiğimiz her öğrenci, hayatın zorlukları karşısında kendine yetebilsin. Bahri Ergenç İlkokulu mezunları ülke yönetiminde söz sahibi olsun. Okulumuzda çalışanlar ve öğrenciler, doğruları yaptıklarında ortaya çıkabilecek sonuçlardan korkmasınlar ve gerçekleri yerine getirirken endişeleri olmasın. Öğrencilerimiz çağın değişen ve yenilenen bilgilerini yakalamayı, edinilen bilgileri yaşamında kullanabilmeyi öğrensin. Okulumuz her yıl yenileşerek gelişen çevreye destek ve öncü olsun. Her veli, okulumuzda öğrencisine öğrenme için okulumuzda her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Gençler yetenekleri doğrultusunda yönlendirici eğitim alarak yetişsinler. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Okulumuz, emsalleri arasında her gün daha iyi, "EN İYİ" olsun.

MİSYON

Misyonumuz öncelikle güvenli bir eğitim öğretim ortamı oluşturmaktır. Atatürk ilke ve ilkılaplarını benimseyerek bakanlığımızın ve müdürlüğümüzün bize verdiği talimatları yerine getirerek daha sağlıklı ve daha verimli bir eğitim ortamı oluşturmaktır. Yeni yapılan okulumuzun bütün donanım kurulumlarını belirttiğimiz amaçları esas alarak yapmaktayız. İnanıyoruz ki en kısa zamanda bize katılacak öğrenci, veli ve öğretmenlerimizle sımsıcak bir yuva oluşacaktır.

Normal Öğretim

Merkezi kalorifer sistemi

Okulumuz Ağrı´ya 83, Patnos ilçe merkezine 3 km uzaklıktadır.

Merkez